Personlig Träning,  SATS,  Träning & Hälsa

Varför SATS NK?

 

Jag har sen 5 år arbetat på ett Gym i Norrtälje och kombinerat den tjänsten med bla Hockey, basket, hockeygymnasium,samt ett gym i Bromma och konsult uppdrag för Svenska ishockeyförbundet.

Jag söker ständigt olika sätt att utvecklas och en del som är viktig för utveckling är miljön. Min nya arbetsmiljö är fantastisk. En stor orsak  är att jag är del av ett enormt proffsigt och medvetet PT-team på ca 15 tränare tror jag att det är. Även klienterna och motionärerna ställer höga krav på både tränare och gym miljön. Detta forcerar även mig att fortsätta hålla en högnivå både i mitt arbete men även inlärning och hålla förmågan att lära igång dagligen.

Så med det vill jag bara säga att Jag har blivit väldigt mycket ödmjukare inför väldigt mycket som jag kanske tagit lite för givet tidigare efter ett väldigt tufft halvår pga Corona så ser jag väldigt positivt på framtiden. Bara en sån sak att få träffa arbetskamrater är helt fantastiskt.

 

 

 

 

 

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se