Coaching,  Personlig Träning,  SATS,  Träning & Hälsa

Utbildning

Den här helgen går jag en utbildning på SATS och det har varit tidiga mornar och långa dagar. Jag kommer att skriva mer om det i veckan så ni får en liten uppdatering kring det jag gjort. 

Jag har snart jobbat på SATS NK i en månad och det har varit en bra start för mig där. Jag har forfarande tid för kostnadsfri konsultation för er som har kort på SATS och vill köra en PT timme med mig på SATS NK. Vi diskuterar målbild samt gör en rörelseanalys som ligger till grund i framtida progression i vår träning tillsammans.  

Mejla: texten ”konsultation” för tidsförslag till: niklas.andersson@sats.se 

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se