Coaching,  Mental träning,  Personlig Träning,  Träning & Hälsa

Min livsfilosofi!

 

Har läst att ca 80% jobbar med ett arbete Vi inte trivs med.

Att känna ett vemod på Söndagen är något som jag vet många ständigt upplever efter att helgen sprungit förbi.

Så för mig som alltid arbetat med min Passion låter detta främmande och faktiskt lite ologiskt om jag ska vara helt ärlig.

Varför ska Vi lägga den större del av våra vakna tid på något Vi inte trivs fullt ut med. Absolut det finns perioder och skepnader i alla situationer i livet där det kan ”grina emot” men är övertygad om att Vi samtidigt behöver lite motstånd för att uppskatta och ”se” det vi redan har för att vårda och hantera det ödmjukt.

 

Att skapa sig ett liv Vi inte behöver ta semester ifrån är mitt primära mål i livet.

Hitta en perfekt mix mellan min Passion som är träning och hockey kombinerat med att fostra och umgås med mina Barn och Fästmö.

Så att arbeta som Personlig tränare och att Coacha/instruera hockeyspelare är en fantastiskt tillvaro som hjälper mig att komma ännu närmare det liv jag vill leva.

 

Ett liv jag inte behöver ta semester ifrån.

Hur skulle jag göra om jag satt fast i en spiral som INTE går hand i hand med min filosofi?

Svaret är enkel men handlingen kan vara enormt tuff. Kapa trossen och byt vägg. Våga säga nej till det som känns bra för att ha möjligheten att säga JA till det som är fantastiskt.

Så ta dig tiden att lyssna på din vilja och inte vad omgivningen tycker eller det som du upplever den förväntas av dig. Leta efter din passion och börja designa ditt liv och hur just DU vill att det ska se ut.

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se