Coaching,  Kost,  Mental träning,  Personlig Träning,  SATS,  Träning & Hälsa

Välkommen till min blogg

Jag heter Niklas Andersson och har ett förnuftet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att  arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet.

Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som jag nyligen tillträtI den här bloggen vill jag ge en transparent inblick i livet som tränare, ett yrke som absolut är en livsstil och en dröm för många. Ett yrke som är på ständig utveckling och som allt mer blir accepterat som just ett yrke och inte något ”extra knäck” som det kanske en gång sågs och oxå var i begynnelsen. Men även en hel del åsikter och tyckanden kring just träning och hälsa som är en ”het potatis”, där det inte bara finns ett svar enligt mig.

Foto: Sofie Lantto

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se