Samarbeten

Varmt golv

Annons/Reklam för Ebeco.se

Jag bor med mina barn i Norrtälje i en hyreslägenhet som jag trivs i väldigt bra i. Vi flyttade in i lägenheten i juli i 2020 och här kommer jag bo med mina barn på obestämd tid.  Vi har inga planer på att flytta. Även om jag pendlar till Stockholm varje dag så behöver jag ha det här boendet eftersom barnen går i skola här ute. 

Lägenheten är en vindsvåning med ett stort sovrum, kök, hall, vardagsrum och två sovloft där barnen har varsitt sovrum. 

I badrummet har jag golvvärme och det höjer verkligen mysfaktorn. Jag älskar värme och det genomsyrar både ute och i hemmet. Jag duschar ofta kallt vatten och när jag då kliver ut ur duschen så är det så skönt att sätta fötterna på ett varmt golv.

Att i hemmet ha en värmelösning som passar just egna behov höjer hemmets trivsel till höga höjder. 

Du kan alltid hitta en värmelösning som passar ditt behov oavsett vad. Med ett brett sortiment av värmekabel kan du få värme inomhus, utomhus, i större byggnation och industrilokaler. Hur du än bor så kan jag varmt rekommendera att se över det här med golvvärme i ditt hem. 

Jobbar du mycket ute och bygger kan det vara bra att ha något som heter värmematta. Vad är då det? Jo, det är en matta som används när du arbetar ute vid uppvärmning under vinterhalvåret. Den smälter snön och gör arbetet utomhus betydligt mer lättarbetat och behagligt för dig som sliter utomhus i kylan. De används på alla möjliga områden och är utvecklad specifikt för att klara hård miljö och kallt klimat. Den är extrermt smidiga att flytta och väldigt lätt att ansluta. Vill du veta mer om dessa värmemattor från Ebeco, så besök gärna hemsidan för ytterligare information och beskrivning samt priser. Själv njuter jag av mitt värmegolv hemma under oavsett årstid.