Coaching,  Familj,  Personlig Träning,  Samarbeten,  SATS

Vägen till frihet

Annons/Reklam för trafiko.se

Körkort är svaret

Jag jobbar på Sats NK i centrala Stockholm och de dagarna jag är barnfri bor jag hos min fästmö Denise i hennes lägenhet i Stockholm. Dagarna när jag har mina barn bor jag i Norrtälje och då behöver jag pendla till och från mitt arbete. Jag har egen bil och för att hinna hämta barn från skolan i tid. För att undvika trafiken åker jag innan rusning och jag planerar mina veckor väl för att hinna med det vardagliga.

Min fästmö har två parkeringar och det är guld värt så här mitt i stan. Det gör att jag slipper leta parkering vilket jag är så tacksam och glad över. För mig är det viktigt att ha körkort och bil då jag i mitt yrke har behov av det eftersom jag reser så pass mycket som jag gör.

Mycket pendlande

När jag var hockeyspelare på Elitnivå blev det ännu mer resande. När jag slutade fortsatte jag jobbar inom hockeyn men som fystränare. Förra säsongen jobbade jag för Almtuna och då pendlade jag dagligen mellan Norrtälje, Uppsala och Stockholm. Jag är därför glad att jag har mitt körkort.

Det enklaste sättet att ta körkort idag! 

Det är dock lite enklare att ta körtkort nu än de var då när jag tog mitt. För er som ännu inte tagit körkort har det att se fram emot i livet. 

Trafiko håller mycket bra handledarkurser med speciellt handplockade lärare runt om i hela Sverige. Du kan boka kurserna enkelt och smidigt direkt via din mobiltelefon. Så var det inte när jag tog mitt körkort. Då var det en betydligt mer omständig process. 

De erbjuder även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment som du behöver träna på inför uppkörningen. När du har gått någon av deras kurser får du tillgång till plattformen helt gratis vilket är superbra! 

Du får tillgång till följande om du tar ditt körkort via Trafiko: 

Körkortsfrågor från 2020 

Alla körmoment för övningskörning 

Personlig körkortsplan 

Övning ger färdighet och förhoppningsvis ditt körkort!

Att ta körkort kan vara extremt svårt och omständigt men det behöver inte vara det. 

Gå till webshoppen

Bilderna är från när jag var med Denise och testkörde bilar i Arjeplog för Merca!

Mercedes Arjeplog