Coaching,  Samarbeten

Studenter se hit!

Annons/reklam för hemförsäkringstudent.nu

Jag har flyttat en hel del sista två åren och det blir ju inte alltid som man har tänkt sig. För egen del tog det tid rätt lång tid att komma till rätta med det då jag hamnade mellan boenden när jag sålde mitt radhus i Norrtälje. Jag hittade inget nytt som passade och då hyrde jag ett mindre hus på landet ett halvår tills jag tillslut fick mitt nuvarande boende, en superfin vindsvåning i Norrtälje. Det kändes så skönt att flytta in här så att jag har en bra bas för mig och mina barn. Vi stormtrivs och har inga planer på att flytta. Jag behöver ha ett boende även i Norrtälje för det är där mina barn går i skolan. Om jag och Denise en dag skaffar något gemensamt så blir det i så fall ett fritidshus eller varför inte ett hem utomlands. Vi får se helt enkelt. Men vi har separata boenden och det passar oss bäst för barnens skull. Vi får vår egen tid när vi är barnfria och då är vi främst i Stockholm då det är där jag också jobbar. Vi får se vad framtiden utvisar gällande extra boende för vår del. Just nu ligger vi lite lågt med tanke på pandemin.

Hemförsäkring är så viktigt och det har jag egen erfarenhet av personligen och i mitt yrke. Jag jobbar mycket med utbildning nu och något jag vill lyfta extra mycket till alla studenter är att se över era försäkringar. För en del faller det i glömska och jag vill poängtera vikten av att ha rätt försäkring oavsett vad. 

Du kanske ska flytta eller så behöver du ha en försäkring som täcker upp om du blir av något eller en bra och trygg hemförsäkring. Men visst är det en djungel där ute och därför är det supersmidigt att det finns en välstrukturerad guide – för just studenter.

Hemförsäkringstudent.nu  
Deras guide är utformad så att du kan lätt få hjälp med vad som passar just dig och din plånbok bäst. 

Du vet aldrig när du behöver hjälp och då är det viktigt att du har rätt försärking och är täckt -även av en drulle. Det är något jag tycker alla människor ska ha. Men visst är det en summa pengar varje månad som ska ut, men inget jämfört med om det inträffar något. Jag skulle aldrig chansa, så mitt råd är att se över dina försäkringar så att du och dina saker är täckta.