Coaching,  Samarbeten

Kontor när det är som bäst!

Annons/Reklam för Bromma kontorshotell

Hur jobbar du idag och vart sitter du? Jag reser mycket i mitt arbete och en dag är aldrig den andra sig lik. Jag pendlar varje dag och vissa kan tycka att det är jobbigt att pendla, men jag är van och det ger mig tid åt att också rensa mina tankar. 

I dagens tider så är det många som jobbar hemifrån. Att vara flexibel arbetsgivare är i dag i stort sett ett måste under rådande pandemi. Nu jobbar jag på lite olika arbetsplatser och är själv inte i behov av ett eget kontor direkt än. Men man vet aldrig vad som sker i framtiden. 

Det är kostsamt att stå för egna lokaler och då kan det vara lämpligt med att hyra in sig på ett kontorshotell. Du kanske heller får plats med ett kontor hemma och då är den här möjligheten även ett bra alternativ. Istället för att dra på sig extra kostnader med allt vad det innebär att skriva på avtal för egna lokaler så skulle jag först se över möjligheten att just hyra in mig på ett kontorshotell. Bor du i Stockholm så finns det ett kontorshotell i Bromma som är superbra! 

Bromma Kontorshotell är extremt flexibelt och väldigt personligt kontorshotell bara ett stenkast från Stockholms innerstad. De har funnits ända sedan år 1992 och runt 50 kunder som sitter på ca olika 75 kontor. Det är nära till Bromma flygplats och all shopping som erbjuds där. Bromma är en knytpunkt för resenärer så det är enkelt och smidigt samt en bra mötesplats för den som kanske reser mycket i sitt yrke.Du kan lätt ta dig dit antingen med bil eller kommunalt. Det är enkelt och smidigt samt en bra mötesplats för den som kanske reser mycket i sitt yrke. De erbjuder en väldigt hög servicenivå och de fixar i stort sett allt du kan behöva hjälp med vad det än må vara sätter de sina kunder främst. 

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se