Samarbeten

Egen pool!?

Annons/Reklam för Poolgiganten.se

Nu när det är sommar och sol så drömmer jag mig bort till ett eget hus nära havet med en stor härlig infinity pool. Även om jag älskar att bada i havet så föredrar jag faktiskt pool. Nu bor både jag och min partner i lägenhet med målet är att i framtiden ha just eget fritidshus och då är drömmen att ha just en stor härlig uppvärmd pool. Barnen skulle älska det och vi skulle kunna njuta av både sol och bad i pool våra de få härliga sommarmånader som Sverige bjuder på. Tänk dig att kunna flyta runt på en härlig madrass och bara vara. 

Men en pool kräver även underhåll så det finns några viktiga detaljer som man bör tänka på när du bygger en pool och som vi absolut kommer att ha den dagen vi skaffar det. Det ena är ett pooltak för att skydda poolen. Det finns flera olika varianter, men ska du ändå ha det så skulle jag satsa på en Lamelltäckning Premium som är automatisk och har isolerade lameller som håller värmen. Den håller även för vuxna upp till 100 kg att gå på och styrs enkelt via en app på din smartphone. 

Det andra en pooldammsugare för att hålla den ren från skräp och annat som på lång sikt kan förstöra poolen. En automatisk pooldammsugare och poolrobotar som gör jobbet medans du solar. Den rengör från botten till toppen och gör livet enklare och roligare på många sätt.

Vi får väl se när i framtiden vi kan investera i ett hus och bygga en pool för härligt sommarhäng!? Tiden får utvisa helt enkelt. Även om jag är realistisk så är jag även drömmare som sätter del och slutmål för framtiden. Drömma sig bort kan alla göra. För dig som är där nu, surfa in på sida och se vad som lockar för dig och din familj.