Familj,  Samarbeten

Drömmen om Italien

Annons/Reklam för Olka

Våren är nu här och det känns underbart att vi går mot varmare och ljusare tider. Det är nu sommartid, så du har väl inte glömt att ställa om klockan? Det finns mycket att se fram emot nu när sommaren är på väg i sakta takt. Det är lättare att träna utomhus, både för vuxna, ungdomar och barn. 

Träning är en enormt stor och viktig del i mitt liv och jag arbetar som ni vet som hockeycoach samt PT. Jag lever för träningen och något som jag även uppmuntrar båda mina barn. Min son är 8 år och han spelar både hockey och fotboll. Jag tycker det känns roligt att han delar samma intresse som jag där. Min dotter gillar också det men spelar ännu inte i något lag. 

Det var länge sen jag reste och det är något jag älskar att göra. Sist var en resa till Grekland i juli 2019. Sen dess har det ju hänt en del som har gjort att det inte har gått att resa. Men jag längtar efter att få resa igen. En dag skulle jag vilja ta med mina barn, när möjlighet finns är på en häftig fotbollsresa till Italien. 

Han som många andra barn runt om i världen älskar fotboll och hans favorit är Ronaldo som spelar i Juventus. Juventus FC är en italiensk fotbollsklubb Turin som ligger i norra Italien. Juventus spelar alla sina hemmamatcher på Juventus Stadium. Dit skulle jag vilja ta med min son någon gång.

Jag har hittat en svensk sajt som paketerar fotbollsresor på ett smidigt sätt. OLKA Sportresor paketerar Serie A biljetter och attraktiva matche, bland annat just Juventus. De erbjuder även Hospitality. Även om du vill beställa enbart biljetter till en Serie A match eller en komplett fotbollsresa där det ingår hotell och flyg så finns attraktiva resor för alla. Vi får se när jag har möjlighet att göra en sådan resa med min son men jag hoppas på inom några år.

Länk: https://olka.se/