Familj,  Samarbeten

DRÖMMEN OM ETT HUS

Annons/ för husföretag modulhus.se

Drömmen om ett gemensamt boende med min fästmö är stor, men vi är särbos och bor båda i lägenhet på två olika orter. Jag bor i Norrtälje med mina barn när jag har dem. Min fästmö bor centralt i Stockholm med sin son. Jag bor i stan när jag är barnfri då jag också jobbar i Stockholm och när jag har mina barn så pendlar jag.

Vi har ingen plan att slita upp våra barn från deras vardag för att flytta till ett stort gemensamt boende. Det vi har pratat om är att i framtiden när tiden är rätt ha en gemensam landningsplats för hela familjen där vi kan spendera för helger och lov. Men när det sker låter vi vara osagt.

Arkitektritat Fritidshus till fast pris

Det finns många alternativ. Vi tittar på att köpa en tomt och bygga något gemensamt långsiktigt för framtiden där vi kan spendera lediga dagar. Eller en tomt med befintligt hus och där vi kan bygga ut och då ett fritidshus. Det går få ett nyckelfärdigt fritidshus tillverkat på några veckor och installationen i sig tar bara några timmar. Det är helt otroligt hur snabbt det faktiskt går. Oavsett om det blir tomt eller inte så finns det så många bra alternativ eftersom det går att bygga ett Arkitektritat fritidshus på tomten och kanske komplettera med ett Attefallshus för att ge extra yta för oss alla och gäster som kommer på besök.  För är det något som är säkert är att barnen kommer vilja ha över sina vänner och då är det bra ha gott om sovplatser. Det är inte jättedyrt bygga ett fritidshus heller men det beror givetvis på vad du väljer för typ av hus, tillval och ändringar du gör med arkitekten.

Utnyttja kvadraten!

Modulhus fritidshus är väldigt kvadratsmarta och kommer i olika storlekar och utföranden. Det jag tycker är lockande är att de är vinterbonade så att man kan bo där året om. Funkar det med storleken så går det att bo året om och ha det som ett permanentboende. Husen byggs i fabrik i Moduler och lyfts på plats med kran på tomten på en färdig grund. Varför man bygger i fabrik är främst för att det är skyddat mot väder och tillstånd, byggprocessen är snabb och det blir väldigt lite svinn på material så det är därmed hållbart. Jag kikade på Modulhus hemsida och dom bygger med svenskt trä med. Allt fler väljer bort att platsbygga sina fritidshus för om sanningen ska fram så känns det skönt att inte behöva var en byggmästare och få allt nyckelfärdigt fritidshus till fast pris! För i slutändan är alla hus ett skal, det är hur du inreder det som gör det personligt!

Enklare kan det inte bli!

Du designar ditt Attefallshus online i ”Husbyggaren”, gör alla dina önskemål och tillval för egen smak och design så det blir så som just du önskar. De är byggda i Moduler redan i fabriken och monteras nyckelfärdiga på plats. Nyckel är det enda du behöver och inreda efter din egen smak. Är du orolig över bygglov och montering? Ingen fara för de löser precis allt.

Modulhus.se är en hustillverkare och levererar bland annat Attefallshus, Bolundare, Fritidshus, Brf.

Jag och min fästmö har rätt lika smak men det är kul att kombinera olika stilar för att skapa en gemensam. Vi brukar sitta och titta på tomter och kollar nu vilket Attefallshus som passar oss bäst. Det ger oss inspiration inför framtiden. Det är dels en bra investering men framförallt en dröm att ha något gemensamt. 

Klicka in på sidan och dröm dig bort, det ska vi göra!