Personlig Träning,  Samarbeten

Unna dig!

Med mindre än 2 dagar kvar till jul och 9 dagar till nyår finns det ännu chans till julklappar och även friskvårdsavdrag för den som vill och har företag. 

Det är tuffa tider nu med allt som sker och jag vill poängtera vikten av att vi behöver vårda kroppen extra mycket i dessa tider. Träning och hälsa är A & O för ett hälsosamt liv och det finns små medel för att ta om och stärka din kropp. I slutet på året är det värt för många att satsa på friskvård och för många kan det vara värt det att kunna dra på företaget som friskvård. Det är underbart att mjuka upp stela muskler och muskelspänningar. 

Dags att nyttja friskvårdsbidraget!

En prisvärd massage i Stockholm med många års erfarenhet med 5 hela mottagningar runtom i stan är Sthlm Physique.

Jag utbildar massörer och håller kurser för det och jag vet vad en massage gör för kroppen. Vi alla behöver det och jag själv går på massage då och då för att lätta upp spända muskler. Dels är det kallt ute men vi spänner oss mycket i kylan och i kombination med stress så är det viktigt att mjuka upp kroppens leder. 

När det gäller friskvård så har Skatteverket satt ett tag på 5000 kr per år för att det ska bli skattefritt. Men beloppet är upp till din arbetsgivare. Är du dessutom egen företagare kan jag varmt rekommendera dig att nyttja det här nu slutet på året innan det är för sent. 


Vid köp av friskvårdspaketet så får du kvitto online direkt att dra av via din e-mail för din bokföring. Du kan köpa klippkort som gäller upp till 2 år och du kan sen boka klassisk massage, gravidmassage eller idrottsmassage. Vilket som passar dig bäst! 

Nu är det hög tid att skämma bort sig själv och andra. Njut av en avkopplade massage. Det ska jag göra!

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se