Personlig Träning

Tack för att du hjälpte mig ”våga vara sårbar”


Vid några få tillfällen i våra liv korsas vår väg med människor som förändrar dig för all framtid. 

Jag träffade Hans när jag var som mest sårbar i livet, bara att jag själv inte visste om det. Jag hade gått igenom en tuff tid i livet med svek och konflikter som landade i ett utmattningssyndrom.

Hans såg rakt igenom mig och mina djupaste känslor och tankar blottades. Jag hissade vit flagg och kapitulerade. Efter över 2 timmar på Globe Hotell inleddes ett mentorskap och ett samarbete som förändrat mig för alltid. Vi satt i Coachande samtal under ett intensivt år där du guidade mig genom det som du kallade ”ett personligt mästerskap”. Du tog mig i mål men det var bara en början på en match som är livslång och även kallad livet. 

Att våga vara sårbar och visa känslor och framförallt sätta ord på känslor som kunde kännas förbjudna både i relationer inom vår sport men även privat. Du hjälpte mig att hitta mitt ledord i livet men också verktyg för hur jag ska kunna leva upp till det. 

Att inte kunna skicka iväg ett sms som du svarade på en vecka senare kommer vara en saknad. En saknad av inspiration och trygghet.

Jag kommer fortsätta leva med ”NÄRVARO” och visa mina känslor till din ära och är dig evigt tacksam. Jävligt ledsen men samtidigt så glad att jag fick ta del av din kunskap dina sista år.

TACK för ALLT Hasse 

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se