Personlig Träning,  Samarbeten

Sommaren är snart här!

Annons/Reklam för alven-ingvarsson.se

Nu är vintern här och snön har fallit även i Stockholm. Jag har min fästmö i Stockholm och jobbar även i storstaden så det blir en hel del pendlande för min del. Idag när jag åkte hem var det rejält med snöoväder. Det är så viktigt med bra vinterdäck och det har jag givetvis på min bil. Men något att tänka på är också att se över hur dina sommardäck mår nu när du tagit av dem och har dem förvarade. Mitt råd är att kika på det i tid.

Även om det är kallt nu så kommer våren och sommaren snabbare än vad vi anar. Då är det en god ide att kanske börja lägg undan lite pengar till inköp av just nya sommardäck.

Än är det inte dags för sommardäck men det gäller att ligga i framkant. Varför betala mer än vad nöden kräver? Hos Alven-ingvarsson kan du hitta sommardäck för överkomliga priser och de erbjuder märken som Bridgestone, Continental, Firestone, Goodyear, Michelin, Nokian, Pirelli, Yokohama med flera. Alltså de bästa på marknaden.

Det är kostsamt med däck och det är en oerhörd livsviktig investering som vi alla bör tänka på. Därför kan det vara god ide att kanske börja spara till nya sommardäck redan nu även om det känns lite avlägset.

Det är mycket att hålla reda på när det gäller däck och kanske är vissa däck bra och det gäller det att ha koll på hur du ska fördela däcken? De däck som är de bästa är de som har störta mönsterdjupet eller dubbsticket. Har du dem i bak minskar du riksen för sedd när du bromsar eller svänger din bil. Kanske behöver du byta ut alla fyra däcken på din bil?

Viktigt att veta är att dina sommardäck är anpassade för sommarväder och ej kallt väder och för att du och din familj ska åka så säkert som det bara går ska du ha sommardäck på sommaråret och vinterdäck när det råder vinterväglag som nu. Det kan ju vara halt ute även om snön ej än har fallit. 

Kör försiktigt där ute kära läsare!