Personlig Träning,  Samarbeten

Nytt kontrakt!

Annons/Reklam för mtrecruit.se 

När jag slutade spela hockey på elitnivå så självklart att det påverkade mig som människa. Det är en del av mig och har varit sen ung ålder. Helt plötsligt var den delen bara borta. När jag avslutade min karriär åkte jag till USA för min utbildning. När jag kom hem fick jag en heltidsanställning för Nordic Wellness i Norrtälje. Jag avslutade dock min tjänst där när jag hösten 2019 fick uppdraget som konsult och fystränare åt Almtuna hockey i Uppsala. Det fick mig att förstå att hockeyn är en del av mig och jag mår så bra av att jobba med det jag brinner för. Inom hockeyn får jag ändå arbeta med min passion. På grund av pandemin i våras kunde vi ej förlänga mitt avtal och enbart därför slutade jag som jag har nämnt för er tidigare. Men jag tror starkt på att ”när en dörr stängs så öppnas en annan”.

Hockey

Jag började i slutet på augusti på Sats NK som personlig tränare och då som anställd. Jag stormtrivs där och jag har nu lyckats bygga en bra plattform för mig och mina klienter. Men jag kan nu avslöja att jag på måndag börjar ytterligare ett jobb. Jag har blivit headhuntad av AIK hockey och jag har precis signerat avtal med dem. Jag kommer att berätta mer om det uppdraget i ett längre inlägg lite senare. Men ja, jag är superglad för det! 

Headhuntad

Att bli headhuntad innebär rent krasst att ett företag söker en viss person med en specifik kompentens. Det är sällan eller aldrig skulle jag kunna påstå som de här uppdragen annonseras ut till offentligheten. Jag är även utbildad coach och i det yrket kan jag se fördelen med att söka efter kompetens på det sättet. Det finns en del företag som jobbar med rekrytering. 

Karriärcoach via MT Recruit erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar utifrån kundens behov. De rekryterar bland annat chefer och specialister inom de flesta områden med fokus på HR, försäljning och ekonomi. De erbjuder ett långsiktigt partnerskap inom Rekrytering och HR. De satsar glädje, kvalitet, personligt engagemang och en extremt hög servicegrad. Jag blev inte headhuntad av dem, utan av AIK direkt. Men jag kan varmt rekommendera dem. De lägger även ut sina lediga tjänster på hemsidan. Klicka gärna in där och ta en titt.