Coaching,  Kost,  Mental träning,  Personlig Träning,  Träning & Hälsa

Me Myself and I

En dag i veckan har jag som målsättning att bara vara med mig själv. I mitt yrke som personlig tränare & coach så är interaktionen med andra människor det mest primära i yrket skulle jag säga. Och jag älskar det, får enormt mycket energi av mina klienter och arbetskollegor. Men för att jag ska bibehålla den balansen har jag genom åren lärt känna mig egen kropp och sinne. 

Därför schemalägger jag så gott jag kan en dag i veckan som jag bara tillbringar helt själv. Under en sådan dag ser jag till att träna lågintensivt,mycket rörlighet och fokus på mental närvaro. Ibland tar jag in på ett dag-spa eller massage. Men framförallt så sover jag en stund på dagen. 

Idag körde jag ett rörlighetspass på ca 60 minuter följt av en tupplur och stort fokus på just mental närvaro. Att känna varje led i kroppen. 

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se