Personlig Träning,  Samarbeten

Hitta det du söker!

Annons/Reklam för Fyndiq

Wow vilket underbart väder vi har nu kära vänner! Där jag befinner mig i Stockholm är det 27 grader och strålande sol. Jag hoppas att ni hinner njuta nu när det är medelhavsvärmen som svept in över oss. Klaga inte nu, utan njut! 

Själv jobbar jag nu sista veckan innan jag går på semester i 4 veckor, det ser jag verkligen fram emot. Jag är med barnen varannan vecka och vi blir hemma även i år då vädret är strålande och det råder fortfarande en pandemi. Det känns ej rätt att resa just nu med barnen. Vi har det underbart i Roslagen och det är absolut den bästa tiden på året nu. Övrig tid kommer jag spendera med min partner på tu man hand bara vi. Vi lär göra lite små utflykter här och var och njuta av det vackra som finns. 

Jag är inte mycket för att gå i affärer av många anledningar. Därför är det så skönt att det finns bra sidor där jag kan handla det jag behöver och få snabb leverans hem. Tänk dig tusentals kunder samlade på en och samma plats. Ett gigantiskt torg där precis allt du behöver finns, men som du ej själv behöver besöka fysiskt. Över 1,6 miljoner kunder sedan starten kan inte ha fel.

Att kunna handla på internet är det nya vi gör och sen pandemins framfart har det bara ökat och ökat. Just nu är jag på jakt efter mobilskal till min telefon och surfplatta och då vill givetvis ha det absolut bästa priserna som finns. Varför betala överpriser när du ej behöver!? Sluta leta och spar tid genom att gå in på Fyndiq. Söker du som jag lite coola och nödvändiga tillbehör till din telefon? Barnen behöver alltid ha nya tillbehör och det är skönt att allt finns på en och samma plats där vi kan hitta det vi behöver.