Personlig Träning,  Samarbeten,  Träning & Hälsa

Hälsokontroll för dig!

Annons/Reklam för Medisera.se

Hälsan är A & O och för mig och jag som jobbar med idrott förespråkar daglig motion och träning. Mina dagliga rutiner så som god sömn, träning och kost är en del av min vardag och inget jag truckar på för någon. Jag kan inte tänka mig ett liv utan det!

Vägen till god hälsa börjar med dig!

För några år sen gjorde jag även en omfattande hälsoundersökning och det var och är intressant läsning att ta del av. Dagliga vanor styr du själv över och jag som PT hjälper många att komma på rätt väg. För just hälsokontroller kan jag varmt rekommendera Medisera

De erbjuder läkarkommenterade hälsokontroller via blodprov där du enkelt och smidigt kan boka och beställa allt online via deras hemsida. Den som jag tycker alla borde göra är ”Hälsokontroll Stor” som är en mer omfattande kontroll som analyserar blodvärden för att se om du är i riskzon för vissa sjukdomar. Jag tog själv ett sådant test och det är riktigt bra och gav mig en bred inblick i min hälsa.  

Det här ingår i Hälsokontroll Stor:

  • 35 st analyser med blodvärde och hjälper till att se om du ligger i risk för diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation. 

Hur viktig är det med en hälsokontroll?

Med åren kan alla drabbas och sjukdomar som diabetes, stroke eller infarkt och jag tror starkt på att våra levnadsvanor kan påverka dessa sjukdomar. Daglig motion och god kost och sömn är viktig del att få in i din vardag. Likaså intag av alkohol. Genom att se över dina blodvärden kan du få en uppfattning om hur dina värden ser ut dig och om du ärr riskzonen för sjukdom eller har brist på vitaminer eller mineraler.

Jag som man får även testosteron då det ingår för män i vår stora hälsokontrollen, vilket är super! Läs mer Om testosteronbrist hos män.

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se