Coaching,  Kost,  Personlig Träning,  SATS

Mina ben skriker!

Nu har jag precis avslutat tredje perioden av min ”nya” progression och måste säga att jag tycker om känslan av att träna avskalat. Dock är min träningsvärk påtaglig och en matthet smyger sig in i kroppen framförallt mot kvällen. Tror helt enkelt inte mitt CNS (central nerv system) är van vid den här typen av tungbelastning i form av massa.

Böj, mark och bänk i tre dagar i följt av en dags vila för att sen börja om igen. Jag tror att min gräns kommer gå för vad min kropp klarar av efter sex veckor med denna periodisering. Syftet med detta lilla projekt är helt enkelt för att att se om jag kan öka i mina maxlyft med hjälp av denna periodisering.

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se