Coaching,  Hockey,  Samarbeten,  Träning & Hälsa

Starta eget?

Annons / reklam för Företagarna.se 

Alla har vi en dröm och jag har levt min dröm sen ung då jag blev hockeyproffs. När jag hockeykarriären på hyllan så funderade jag länge på vad jag ville gör då. Jag tog mig ur min egen komfort zone och valde att vidareutbildat mig i USA: Jag har skrev om min resa på Grey Institute och hur mycket det har betytt för mig.Valet att studera där har gett mig så otroligt mycket. Det finns inga drömmar som är för stora att ha. Att våga tro på sig själv och dröm är steget närmare målet. 

Jag jobbar idag som anställd på Sats och är idag inte egen företagare. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag stundtals funderat på att starta just ett helt eget företag och då jobba som konsult istället. Det är något jag ska fundera över och vem vet, kanske gör jag slag i saken!? 

Driva företag är inte enkelt

För mig som nu inte har eget bolag har jag lärt mig en del genom min fästmö, men det krävs givetvis förståelse, noggrannhet och engagemang för att driva ett företag. Som i mitt fall kan jag behöva hjälp på traven och då är det bra att organisationen ”Företagarna” finns till förfogande.

Deras organisation främjar intressen för över 70 000 företag och innefattar över 250 föreningar runt om i Sverige. De erbjuder även allt från kunskap, nätverk och praktisk hjälp, samt att de även driver politiska opinionsfrågor för att skapa ett bättre företagarklimat i Sverige. Som medlem i Företagarna får du ta del av unika medlemserbjudanden, som underlättar och hjälper till i ditt företagande så som juridisk hjälp, krishantering och dokumentmallar, ekonomitjänster med mera. För min del hade det varit till extremt stor hjälp att ha deras expertis. Det är lätt att hamna vilse i det stora havet, speciellt om det är första gången så som för mig.  

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se