Hockey,  Samarbeten,  Träning & Hälsa

Så underhåller jag mina hockeytänder

I betalt samarbete med Distriktstandvården

Igår kväll tog jag en promenad från Östermalm till Drottninggatan 65 i Stockholm för en behandling hos distriktstandvården. Ett besök som jag länge dragit på. De gjorde en grundlig rengöring, tog bort tandsten och polerade mina tänder. Nu känner jag mig som ny igen samt ren och hel. De blev en fin promenad dit och hem denna klara mars kväll.

Jag slog av två framtänder!

Jag har plasttänder på två av mina framtänder som kräver noggrant underhåll varje år. Jag slog av två av mina framtänder när jag var hockeyspelare. Ena gången fick jag ett rejält skott i munnen och en annan gång fick jag en klubba som gjorde stor skada. Tandskador är tyvärr väldigt vanligt inom hockeyn men jag har klarat mig överlag väldigt bra och jag har lyckats undvika tandproteser. Därför är jag extra mån om mina tänder.

De gäller att vårda tänderna noga!

För att ta hand om lagningarna så underhåller jag tänderna och jag försöker gå en gång per år. Igår besökte jag därför distriktstandvården som är en privat tandvårdsaktör med ca 30 kliniker i Stockholm, Uppsala och en på Åland. De erbjuder vård för barn och vuxna akut, allmän – och estetisk tandvård. Distriktstandvården är Stockholms snabbast växande tandvårdskedja och jag kan varmt rekommendera dem. De har runt 215 000 besökare om året och över 400 medarbetare som jobbar på deras kliniker.

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se