Familj,  Samarbeten

Min blind – date!

Annons/Reklam för nätdejtingtips.se

Nu är jag lyckligt förlovad med och vi planerar vårt kommande bröllop som vi skjutit upp det från 2020 till 2021 och ännu en gång till 2022 på grund av pandemin. Men jag ser fram emot den dagen vi ska ingå äktenskap och hoppas att vi sommar 2022 kan genomföra vårt bröllop som planerat. Tredje gången gillt i planeringen blir det. Det är min fästmö som är koordinator då jag måste erkänna att hon är snäppet vassare på planering och struktur än vad jag är. Men vi är båda involverade såklart. 

Hur vi träffades!

Vi träffades via gemensamma vänner och vi tog det helt enkelt lite lugnt innan vi vågade öppna upp. Min partner är lite försiktig och ville ta det lugnt vilket jag uppskattade. Nu har vi varit ett par i 2 1/2 år och jag friade redan efter nästan precis 8 månader. Vi har ännu ej flyttat ihop utan vi har två boenden då vi har barn som vi ej vill dra upp från skola och vänner. Jag bor som ni vet i Norrtälje och min fästmö i Stockholm. Däremot så jobbar jag dagligen i Stockholm så det blir en del pendlande för min del. Men jag är van. 

Dejtingguide!

Jag har en del vänner som faktiskt har träffat sin kärlek via dejtingsidor och de lever ihop än idag. För er som söker kärlek finns det en guide som tipsar om de absolut bästa dejting sidorna som gör det lite lättare för dig i djungeln där ute.

Nu när pandemin råder så är det inte så lätt att träffa någon och då kan det här vara ett bra alternativ oavsett om du söker någon att satsa på eller om du bara vill just ”dejta”. Över en miljon svenskar nätdejtar så det är inget att skämmas över. Sidan startades 2009 då de upptäckte att många människor behövde tips och råd gällande just “dejting”. De flesta av mina vänner är i förhållanden precis som jag är, men jag har en och annan vän som just nätdejtar.

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se