Familj,  Personlig Träning,  Samarbeten,  Träning & Hälsa

Icebug

Annons/Reklam för IceBug.se

Jag älskar att springa när det är vinter!
Ett av dom mest meditativa saker jag tycker om att göra är att löpträna tidigmorgon eller sen kväll och gärna vinter eller hösttid. En stor anledning till det är ju att det är så gott om syre och känns friskt. Att få springa iväg en tidig morgon när snön fallit är en oslagbar känsla och just känslan av att vara “först” på morgonen är oslagbar. Dock har jag haft en litet orors moment med just halka. Att plötsligt känna hur fotfästet släpper och rädslan för att att falla kan förstöra mycket av njutningen av just löpträning under vintertid. 

Löparskor

Min fästmö har sen en tid ett samarbete med ett svensk skoföretag som är specialiserad på tränings och fritidskor anpassade för höst och vinterunderlag. Så till Jul fick jag en fin överraskning, nämligen ett par skor från ICEBUG. Och efter att ha sprungit några mil i min nya skor på olika underlag som is,snö och halka kan jag inte annat vara än super nöjd. Skon ger mig ett helt annat självförtroende än vad traditionella skor givit mig tidigare. Jag har använt mig av en höst/vinter och terräng anpassad löparsko som jag är supernöjd med och vill varmt rekommendera ICEBUG och hela deras sortiment om du springer i lite tuffare klimat.

20% rabatt!

Du får 20 % rabatt på hela sortimentet!

ANGE KODEN: LOPEZ20 – Den ger dig 20% på allt!

Rabattkoden är aktiv till 31 dec 2020.

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se