Coaching,  Hockey,  Hockeyallsvenskan,  Personlig Träning,  Träning & Hälsa

Nytt uppdrag inom AIK Hockey

AIK HOCKEY

I november månad skrev jag ett avtal med AIK Hockey som Coach för J16 Elit och gjorde comeback som Coach igen på isen. Jag skrev om det tidigare om hur det ganska omgående väckte ett nytt sug i mig till att coacha och lyfta unga hockeytalanger på isen och inte bara i gymmet.Det har varit en rolig tid trotts att vi inte fått spela matcher under pandemin. 

Men det har givit mig chansen att visa och bidra med vilka kompetenser jag själv besitter samt komma med tankar på förändringar i hur och vad vi tränar inom hockeyn.

Fysträning AIK J16

S&C för Hockeyngymnasiet & Junior blocket.

Mitt nya uppdrag blir att vara huvudansvarig för hur vi programmerar samt genomför vår fysträning för J16,J18,J20 samt på hockeygymnasiet. Tänker att jag kommer skriva längre fram om vilka tankar jag har kring hur vi kommer bedriva vår träning utanför isen för AIK Hockey Jr.

Under mitt uppdrag som instruktör för Svenska ishockeyförbundet

Coach J-18

Jag kommer även att ingå ett ledar Team för AIK J18 i rollen som assisteradne Coach.Det är något om glädjer mig och får fortsatt förtroende i att coach och vägleda unga hockeyspelare enligt min metodik och bemötande som coach och inte bara tränare.

Nu är påsken här och vi kommer nu gå på två veckors ledighet innan mitt nya uppdrag kickar igång.Är enormt motiverad och ska bli så roligt.

Må väl Vänner 

Mitt namn är Niklas Andersson. Jag är pappa till två barn och är förlovad. Jag har ett förflutet som Elithockeyspelare i ett flertal Svenska som utländska klubbar och som efter karriären sadlade om till Personlig Tränare. Jag har haft förmånen att arbetat med allt från flerfaldiga världsmästaren i speedway, elithockeylag och basketlag på högsta nivå i Sverige samt instruktör för Svenska Ishockeyförbundet. Idag huserar jag på SATS NK i centrala Stockholm en tjänst som han nyligen tillträt. Att börja blogga var inte en självklart för mig då jag är dyslektiker men jag gör mitt bästa och jag hoppas ni följer med på min resa.  Kontakt@christiana.se